28 Şubat 2011 Pazartesi

Kızım 2 yaşında

MUTLU YILLAR İPEKKKK
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM KIZIM

Bir insanın başına gelebilecek en büyük mutluluk çocuğudur her halde. Kızım Pazar günü 2 yaşına girdi. Geçen sene doğum gününden bir şey anlamamıştı. Ama bu yıl çok farklıydı. Onun için hazırladıklarımı gördükçe o kadar mutlu olduki anlatamam. Pastası için bu yıl daha çabuk karar verdim. Çünkü İpek son zamanlarda arı ve uğurböceğine takmış durumdaydı. Bende onun seveceği bir şey olsun istediğim için bu pastaya karar verdik. Geçen sene olduğu gibi bu yılda pastamızı Günebakan Tarlaları yani Hülya teyzemiz yaptı. Çok güzel bir pastaydı, İpek pastasını gördüğünde çıldırdı. O kadar mutlu olduki görülmeye değerdi. Hala benim pastam üf yaptım diye dolanıyor evin içinde. Hülya'cım çok teşekkür ederiz bu yılda bizi mutlu ettin:)
Canım kızım inşallah bir ömür boyu mutlu olursun. Tüm güzellikler İpek böceğimin ve tüm annelerin böceklerinin olsun. 






Görüldüğü gibi İpek'te dahil her şeyimiz uğur böcekliydi. Süslerimizi hazırlarken yardımlarından dolayı Işıl'a, kurabiyeler için de Didem teyzemize çok ama çok teşekkür ediyoruz.

3 yorum:

  1. Iyi ki dogmus Ipek sultan:)) Ailesine ve yurduna basarilariyla faideler saglayan, huzurlu, mutlu ve basarili bir kisi olmasi dilegimle.

    Saygilar

    YanıtlaSil
  2. biraz gecikmeli oldu ama mutlu yıllar ipek!e.
    Allah sağlıklı mutlu, tüm sevdikleriyle birlikte bir yaşam nasip etsin.

    YanıtlaSil
  3. Biraz geç oldu ama bu gün açabildim blogumu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.

    YanıtlaSil